Nastupi Nastupi
13.05.2020 19:00

Damir Imamović feat. Ivana Đurić, Greg Cohen & Derya Türkan

Radar, Aarhus Denmark

Ti år inde i en fascinerende karriere, finder den bosniske musiker Damir Imamovic fortsat innovative takes på den traditionsrige sevdah musik – ofte refereret til som ’Bosnian blues’.

Radar er glade for at kunne præsentere ham i selskab med en helt ny kvartet til maj, der udover ham selv består af legendariske musiker som avant-garde bassisten Greg Cohen (der tidligere har sat sit præg på samarbejder med så markante navne som Tom Waits, Ornette Coleman, Laurie Anderson og John Zorns Masada), en af Tyrkiets absolut bedste klassiske solister Derya Türkan (Kudsi Ergüner, Erkan Oğur) og violinisten Ivana Djurić, der også er med i Damirs band Sevdah Takht og derudover er en af de mest prominente solister i moderne seydah.

Kvartetten repertoire vil denne aften bestå af en tur gennem Damirs omfattende og varierende bagkatalog fra det sidste årti, samt bestå af rejser tilbage til nogle af sevdah-klassikerne. Med Greg Cohens årelange engagement i østeuropæisk musikkultur og Derya Türkans tyrkiske musikrødder, vil Damirs grænser nok en gang blive rykket ud i en interessant musikalsk rejse.

/////
Døre åbner: Kl. 19.00
Koncert starter: Kl. 20.00
Entré: 150,- kr. / Forsalg: http://bit.ly/37WJNnD
/////

NEWSLETTER